Welkom in mijn gastenboek.....

Hallo, Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn gastenboek! Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat nadat je een cursus, workshop of feestje "Bij Sas" hebt gevolgd of gevierd. Groetjes en tot zoemzzzz.... Sas

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Miranda van der Ham, 5. jul, 2015
24 juni het feestje van Zoë gehad. Wat heeft zij genoten en ook haar vriendinnetjes en vriendje. Saskia wat doe je het toch geweldig voor die kindjes. Voor de kinderen is het echt een knutselparadijs waar ze ook nog eens even lekker kunnen buitenspelen.
Dankjewel voor het geweldige feestje en dankjewel voor je lieve gebaar naar Nova toe toen haar kunstwerk sneuvelde.
E-mail:
Geschreven door Colette Oomens, 2. jul, 2015
Gisteren feestje van Noa gehad ,taarttasjes maken. Wat was het Leuk! En wat een aandacht voor alle details, bord met gefeliciteerd erop, dienblad met lekker cupcakeje, chipjes en drinken. Saskia is echt een Super lieve vrouw. Heerlijk in de tuin gespeeld. echt een aanrader voor een geweldig Kinderfeestje!
E-mail:
Geschreven door Marjits Beerens, 24. jun, 2015
Hoi Saskia,

Wat heeft Freya het vrijdagavond leuk gehad. De hightea was geweldig, haar vriendinnen vonden het ook helemaal super en zelfs de moeders waren achteraf helemaal enthousiast. Mijn complimenten hoe dat je alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld hebt. Zelfs je visitekaartjes zijn helemaal creatief, alles in stijl. Je bent gastvrij, meedenkend, gezellig en bovenal heeeeel creabea! Bedankt voor de leuke, gezellige avond, namens Freya, haar vriendinnen en mijzelf.

Groetjes Marjits Beerens
E-mail:
Geschreven door Josefien van Wees, 11. apr, 2015
Hoi Sas

Veerle heeft een super leuke avond gehad met haar vriendinnen. En de sierradendoosjes zijn heel leuk geworden. Bedankt namens alle meiden.
Groetjes Josefien van Wees
E-mail:
Geschreven door Corona de Bruijn, 8. apr, 2015
Hoi Sas,
Amy en haar vriendinnen hebben vanmiddag een top feestje gehad. Erg leuk en gezellig.
De slippers zijn allemaal super leuk geworden!
Bedankt!!!
Groetjes Corona en Amy
E-mail:
Geschreven door Maud en Yvonne, 4. apr, 2015
Mijn kinderfeestje bij jou was super leuk al mijn vriendinnen en ik vonden het erg gezellig! De zeep ruikt heerlijk. Groetjes Maud haar moeder en haar vriendinnen
E-mail:
Geschreven door Kristi, 1. apr, 2015
Wat hebben Juna en haar vriendinnetjes genoten van het feestje! Hartstikke leuk hoe je er een persoonlijk feestje van hebt gemaakt met het welkomsbord, de versierde cupcakes, de dienblaadjes met persoonlijke boodschap, geweldig! Super bedankt voor alle goede zorgen!
E-mail:
Geschreven door Mariska, 6 maart 2015, 16. mrt, 2015
Hoi Sas,

Sanne en haar vriendinnen hebben een topavond gehad.. Ze vonden het geweldig dat ze 's avonds bij jou taarttassen mochten maken... Ze hebben erg genoten.. Bedankt voor de goede zorg!!
E-mail:
Geschreven door Simone , 8. mrt, 2015
Hallo Sas,

Bedankt voor de leuke werkshop zeepketting maken. Onze dochter Karlijn en haar vriendinnen hebben echt genoten. We komen zeker nog een keer terug.
E-mail:
Geschreven door susan, 23. feb, 2015
Indy en haar vriendinnen hebben erg genoten. De taarttasjes waren een succes. We hebben erg leuke reacties gehad. en ze waren erg lekker, ondanks het zonde was om ze op te eten. bedankt voor de gastvrijheid en de gezellige avond. Met vriendelijke Groeten van indy en haar vriendinnen. ps ze heeft het alweer over een workshop te doen.
E-mail:
Geschreven door Jacqueline Kleinekorte, 7. feb, 2015
Maud heeft een super feest gehad bij Sas. Alle meiden waren kei enthousiast en hebben het goed naar hun zin gehad. Ze vonden het maken van een zeephanger of zeephart het leukste van heel de dag, terwijl we ook nog andere hele leuke dingen hebben gedaan. Bedankt voor de gastvrijheid Saskia het was zeer geslaagd. Groetjes Jacqueline en Riny. En van Maud en alle meiden een dikke kus.
E-mail:
Geschreven door Wendy, 4. feb, 2015
Wat heeft Nena zich vandaag jarig gevoeld. Het mooie bord als welkom...de versierde stoel speciaal voor haar. Slingers, chips en de lekkere cakejes in de door haar aangegeven kleur. Zelfs op de dienbladen stond haar naam. Ze heeft net als haar vriendinnetjes en vriendjes enorm genoten. Ook haar grote broer vond het super leuk!! Wat ons betreft zeker tot ziens!!
Namens Nena en ons nogmaals hartelijk bedankt.
Geschreven door Tamara Brok, 17. jan, 2015
Vrijdagmiddag 16 januari het kinderfeestje van onze dochter Dunya gevierd Bij Sas. De meiden gingen memoborden maken. Hey was super ! Ze voelde zich echt jarig. Slingers, chips, drinken en een versierde stoel....zelfs op de spiegel stond haar naam. Het resultaat mocht er zijn en de meiden (en wij ook ) hebben het reuze naar hun zin gehad. Dank je Saskia ! Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes Dunya, Demi, Stefan en Tamara
E-mail:
Geschreven door Saskia, 10. dec, 2014
Vandaag de 7e verjaardag van Fleur gevierd. Door het speciale welkomstbord en de versierde stoel voelde ons jarige zich erg welkom. Het knutselen van het rendier was erg leuk en het eindresultaat mocht er zijn! De kinderen hebben genoten van de heerlijke cupcakes en toen ook nog een leuke tractatie, het kon niet op. Wij hebben genoten met zijn allen!
Geschreven door Annemieke Godschalk, 23. nov, 2014
Op 12 november ging lieke samen met 7 vriendinnen haar kinderfeestje vieren bij sas. Ze gingen een taartje maken in de vorm van een tas. Het was echt een super geslaagde middag geworden. Hele mooie tasjes zijn gemaakt. Sas, nogmaals super bedankt voor de hele leuke middag. We komen zeker nog eens terug
Groetjes Annemieke
E-mail: