Welkom in mijn gastenboek.....

Hallo, Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn gastenboek! Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat nadat je een cursus, workshop of feestje "Bij Sas" hebt gevolgd of gevierd. Groetjes en tot zoemzzzz.... Sas

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Aniek, 23. jun, 2017
Sas, het was super! Je hebt er een geweldige middag van gemaakt. Mijn dochter heeft ervan genoten. Je had het tot in de puntjes verzorgd. Het oog voor detail (bord, spiegel en zelfs de dienbladen) maakte het extra speciaal. Hartstikke bedankt!
Geschreven door Maja, 15. mrt, 2017
Hoi Saskia,

Wat een gezellige avond hebben we gehad afgelopen maandag met het handletteren.
Met een leuk resultaat,tips en een mooi map vol inspiratie en materiaal naar huis.
Echt een aanrader!!!
E-mail:
Geschreven door Jacqueline Kleinekorte, 13. feb, 2017
Hoi Saskia,

Het was maar liefst de derde keer dat Maud haar feestje bij jullie mocht vieren. De meiden hebben weer genoten van de heerlijke high thea en natuurlijk trots op hun zelfgemaakte memo bord. Het was weer geslaagd.
Groetjes Jacqueline Kleinekorte
Geschreven door Carola Maijers, 18. nov, 2016
Hoi Saskia,

Bedankt voor het leuke en gezellige kinderfeestje van Myrna van afgelopen woensdag ! alle vogelhuisjes waren even mooi, ze vonden het allemaal superleuk !
groetjes: Carola en Myrna
E-mail:
Geschreven door Bianca Lim, 4. mrt, 2016
Hoi Saskia,

Heel erg bedankt voor het leuke kinderfeestje voor Elisa!
De tas-taartjes waren super!
Elisa en haar vriendinnen hebben genoten van het feestje.
Groetjes Bianca en Elisa
E-mail:
Geschreven door Helga Vermonden, 2. mrt, 2016
Hoi Saskia,

Wat een leuk kinderfeestje hebben we afgelopen zaterdag gehad. Riva heeft genoten en haar vriendinnen en vriendjes ook!! Echt top geregeld. Ze hebben een superleuke middag gehad En wat deed je het leuk, echt complimenten Wie weet, tot ziens Vele groeten van Riva en Helga
E-mail:
Geschreven door Nanette van Beers, 1. feb, 2016
Hoi Saskia,

Wat heeft Meike afgelopen week een leuk feestje gehad! De meiden waren allemaal heel enthousiast en vooral heel trots op hun zelfgemaakte zeepkettingen. Dank je wel voor de begeleiding en goede zorgen. Door alle persoonlijke details voelde Meike zich helemaal de hoofdpersoon van de dag, en dat hoort ook als je jarig bent!

Groetjes,
Nanette en Meike
Geschreven door Bianca Lim, 18. jan, 2016
Hoi Saskia,

Heel erg bedankt voor het leuke verjaardagsfeestje wat je voor Isabella hebt gedaan!
De sneakertaartjes zijn echt een hit en de meiden zijn er heel trots op!
Bedankt voor je goede zorgen tijdens het feestje.
Groetjes van Bianca en Isabella Lim
E-mail:
Geschreven door Juli√ętte, 10. jan, 2016
Beste Saskia, Eelke heeft gisteren een super feestje gehad! Wat was het goed verzorgd, overal haar naam en leeftijd, slingers in haar favoriete kleur en cupcakes in thema, echt super! alle kinderen zijn apetrots en tevreden naar huis gegaan en we kregen veel enthousiaste reacties. Tot ziens!
Geschreven door Suzan Wester, 16. dec, 2015
Beste Saskia, Wat een leuke middag hebben we vorige week bij jou gehad! Julia mocht haar 8e verjaardag vieren en zij, vriendinnen en haar broertje hebben geweldig mooie sterren, hartjes of kerstboompjes gemaakt met echte lichtjes! Het voelt zo huiselijk maar dan alles fijn door jou georganiseerd. Bedankt voor de gezelligheid! Groetjes Suza
Geschreven door Chantal Houtzager, 20. nov, 2015
Hoi Saskia, 18 november was de dag dat mijn dochtertje Mirre en haar vriendinnen bij zijn gekomen om een heerlijke tasjestaart te maken. De meiden hebben super genoten en met veel plezier mooie taartjes gemaakt!
Een jarige is bij jou "echt" jarig!! Tot in de puntjes top verzorgd! Dank je wel voor de geweldige middag!!
Groetjes Chantal
E-mail:
Geschreven door Iris sterrenburg, 17. nov, 2015
Hoi Saskia op woensdag 11 november heeft iris haar kinderfeestje gehouden ze hebben lectuurbakken versierd het was goed verzorgd en heel leuk het was een geslaagd feestje misschien tot de volgende keer
Geschreven door sabine, 14. okt, 2015
Hoi Saskia, 2 oktober heeft Kirsten haar verjaardagsfeestje bij jou gevierd. 'T was erg gezellig en goed verzorgd. De meiden hebben allemaal stuk voor stuk een mooi en vooral erg lekker taarttasje gemaakt. Het was zeer geslaagd!! Bedankt!!

Groetjes Sabine

E-mail:
Geschreven door Inge, 29. sep, 2015
Hoi Saskia,

Bedankt voor het gezellige feestje afgelopen vrijdag 23 sept. De meiden hebben enorm genoten en super leuke memo borden gemaakt. Voor herhaling vatbaar!

Groetjes, Bente en Inge
Geschreven door Wilma Weel, 15. jul, 2015
Hoi Saskia,

8 juli het kinderfeestje van Pleun bij jou gevierd, wat een feest was dat ! De workshop zeepkettingen maken was erg leuk. De meiden hebben ervan genoten. Dank je wel voor alle goede zorgen, je ziet ons zeker nog een keer terug !
E-mail: